Business Internaţional

Un jucător român, inclus de The Guardian în topul celor mai buni tineri fotbalişti din lume

Un jucător român, inclus de The Guardian în topul...

Autor: Mediafax

05.10.2016, 14:25 1229

The Guardian a realizat un top al celor mai promiţători tineri jucători, iar pe această listă se regăseşte şi un român. Este vorba despre Vlad Dragomir, fotbalistul echipei Arsenal Londra.

"Arsenal a câştigat lupta cu Inter Milano pentru semnătura lui Dragomir de la Poli Timişoara în iunie 2015. Românul este un jucător versatil şi poate evolua pe orice poziţie în linia de mijloc deşi cel mai bine se simte în poziţia de playmaker. Toni Kroos şi Mesut Ozil sunt fotbaliştii pe care îi admiră. Un clip cu Vlad Dragomir postat pe contul de Instagram al lui Arsenal în perioada de pregătire din vară a strâns până acum 400.000 de vizualizări", scriu englezii.

Dragomir a ajuns la Arsenal în vara lui 2015 şi a reuşit rapid să-şi impresioneze antrenorii. În aprilie 2016 a semnat primul său contract de profesionist, iar tehnicienii din Academia lui Arsenal au doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului în vârstă de doar 17 ani. Fanii îl văd deja drept noul star de pe Emirates.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO