Business Internaţional

Un oligarh rus vrea să-şi demoleze casa de 95 de milioane de dolari din cauza problemelor cu mucegaiul

Un oligarh rus vrea să-şi demoleze casa de 95 de...

Autor: Cătălina Butan

08.06.2013, 15:25 2224

Magnatul rus Dmitry Rybolovlev cu afaceri în industria îngrăşămintelor chimice vrea să-şi demoleze proprietatea „Palm Beach” pe care a cumpărat-o în 2008 de la Donald Trump din cauza problemelor cu mucegaiul, scrie gossipextra.com, citat de Business Insider.

Vănzarea celor 3065 de metri pătraţi a fost cea mai scumpă tranzacţie făcută pentru o casă de familie, aducându-i lui Donald Trump un câştig de peste 50 de milioane de dolari, potrivit surselor menţionate anterior.

„Nu-mi pasă de casă. Am cumpărat-o pentru 41 de milioane de dolari, am investit alte trei milioane de dolari în ea şi am vândut-o la cel mai mare preţ pentru o casă de familie. Nu ştiu şi nu-mi pasă ce vrea să facă cu ea”, a spus Donald Trump.

Miliardarul Rybolovlev care deţine şi clubul A.S Monaco Football Club ar putea împărţi proprietatea care include şi 144 de metri de plajă în mai multe loturi cu plaje, potrivit unor surse anonime, citate de gossipextra.com.

Proprietatea rusului este estimată la 95 de milioane de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO