Business Internaţional

Vastă operaţiune a poliţiei într-un orăşel german după un incident armat - presă

Vastă operaţiune a poliţiei într-un orăşel german...

Autor: Mediafax

18.10.2016, 17:44 3661

Două atacuri armate au avut loc marţi după-amiază în vestul Germaniei, sute de poliţişti fiind mobilizaţi pentru căutarea unui suspect, informează presa germană.

Un individ a tras focuri de armă, marţi după-amiază, într-un salon de coafură din centrul orăşelului Düren, situat în landul Rhenania de Nord-Westfalia, relatează publicaţia Die Welt.

Cum arătau fructele şi legumele înainte să fie modificate genetic

Cel mai bine ”păzit” secret al Facebook: Al doilea site al reţelei de socializare, gândit special pentru a vorbi cu prietenii

Care sunt diferenţele dintre vălurile islamice purtate de femeile musulmane

În urma incidentului, sute de poliţişti au fost mobilizaţi şi au loc verificări într-un complex comercial.

Poliţia a transmis că situaţia este sub control. Deocamdată, nu există informaţii despre eventuale victime.

Potrivit publicaţiei Dürener Zeitung, incidentul armat a avut loc la ora 14.45 (15.45, ora României), iar agresorul ar fi sechestrat câteva persoane într-un apartament. Poliţia nu a confirmat această informaţie, dar o echipă a forţelor speciale (SEK) se află la locul incidentului.

Conform site-ului BZ-Berlin.de, într-un alt incident, produs în orăşelul Hagen, situat în apropiere de Duren, poliţia a împuşcat mortal un individ înarmat cu o sabie şi un cuţit. O altă persoană a fost rănită în acest incident.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24