Business Internaţional

Victimele zborului Air France 447, găsite după doi ani de căutări

Victimele zborului Air France 447 au fost găsite după doi ani de căutări
05.04.2011, 10:50 384

O parte dintre cele 228 de victime ale zborului Air France 447au fost găsite după doi ani de căutări pe fundul oceanuluiAtlantic, informează site-ul Dailymail.co.uk.

Imaginile macabre ale victimelor şi ale resturilor de aeronavă,care au fost găsite la o adâncime de 4,000 de metri, au fost făcutede către submarinele dotate cu camere controlate printelecomandă.

Pe lângă victimele şi fuselajul avionului Airbus A330-203 aufost găsite şi motoarele aeronavei. În plus, s-a reînnoit speranţagăsirii cutiilor negre ale avionului, de unde pot fi recuperatedatele ce pot indica cauza prăbuşirii zborului AF 447 de pe rutaRio de Janeiro - Paris din 1 iunie 2009.

Potrivit ministrului de transport francez NathalieKosciusko-Morizet au fost găsite "victime care pot fiindentificate".

"Partea pozitivă este că terenul unde a fost găsită aeronavaeste plin de rămăşite ale fuzelajului şi avem speranţa ca vom găsicutiile negre ale avionului", a spus Jean-Paul Troadec, directorulBiroului de Investigaţii şi Analiză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO