Business sportiv

Business sportiv. Badmintonul atrage tot mai mulţi amatori, iar odată cu ei vine şi performanţa. Marian Radu, Clubul Sportiv Decorio: „Infrastructura de badminton pe plan local este slab dezvoltată, însă România are un poteţial de sute de săli de badminton“

21.07.2023, 00:06 Autor: Miruna Diaconu

Pentru prima oară în istoria badmintonului românesc, anul trecut echipa României formată din Daria Gherasim şi Cristina Sîrbu a câştigat titlul la Jocurile Europene la dublu fete, categoria U15, iar jucătorul român Collins Filimon se apropie de intrarea în top 100 mondial.

Cu toate că este un sport de nişă, badmintonul reuşeşte să atragă tot mai mulţi amatori nu doar în Bucureşti, cât şi în restul oraşelor din ţară, iar odată cu aceştia creşte şi baza de selecţie pentru performanţă. Mai mult, apetitul crescut al oamenilor pentru acest sport duce la o atenţie sporită a investitorilor către această piaţă.

Marian Radu, fondatorul Clubului Sportiv Decorio, dotat cu infrastructură dedicată badmintonului, spune că a ales să investească într-un sport de nişă atât din raţiuni de business, cât şi din motive personale. Clubul se află în Moara Vlăsiei, judeţul Ilfov, iar principalul motiv pentru care antreprenorul a ales acest loc este datorită poziţionării sale.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet