Business sportiv

Business sportiv. Sport news. Red&White Management, acţionarul majoritar al Dinamo, anunţă închiderea campaniei de finanţare prin Seedblink. Nu a fost strânsă suma minimă de 100.000 de euro

11.08.2023, 00:03 Autor: Miruna Diaconu

Campania de finanţare a clubului Dinamo prin platforma de crowdfunding Seedblink s-a dovedit un eşec pentru clubul sportiv, având în vedere că suma minimă de 100.000 de euro nu a fost strânsă.

„RWM anunţă finalizarea campaniei de finanţare prin platforma Seedblink la 1 august 2023. Polemicile generate recent au redus semnificativ potenţialul campaniei, rezultând într-o dinamică de subscriere reţinută, determinând mai mulţi utilizatori ai Seedblink să nu mai transfere sumele asumate iniţial. Reamintim că în ultima perioadă, interese ostile au încercat să destabilizeze clubul, exploatând măruntele mize personale şi afectând astfel direct  şi indirect binele clubului Dinamo 1948. În aceste condiţii, ţinând seama că la data de 1 august 2023, suma efectiv alocată proiectului era mai mică de 100.000 de euro - ţinta minimă pentru succes -, Seedblink a demarat procedura de închidere a rundei şi restituirea sumelor virate“, au anunţat reprezentanţii companiei Red&White Management, acţionarul majoritar al Dinamo.

Aceştia menţionează că după ieşirea din insolvenţă a companiei au în plan o  nouă campanie de finanţare. 

 

 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet