Business Travel

Agenţia de turism Weco Travel: Primul trimestru a însemnat o creştere a cifrei de afaceri cu peste 32% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Din aprilie, afacerile s-au prăbuşit

Florin Ţâncu, directorul general şi acţionar Weco Travel:

Specificul activităţii noastre este de business travel, noi nu ţinem o evidenţă contabilă a comisionului, cifra noastră de vânzări reprezintă total vânzări. Nu avem nimic împărţit (pe mai multe companii – n. red.), totul este pe o singură entitate juridică.

Florin Ţâncu, directorul general şi acţionar Weco Travel: Specificul activităţii noastre este de business travel, noi nu ţinem o evidenţă contabilă a comisionului, cifra noastră de vânzări reprezintă total vânzări. Nu avem nimic împărţit (pe mai multe companii – n. red.), totul este pe o singură entitate juridică.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.07.2020, 10:28 329

♦ Weco Travel lucrează cu aproape 500 de clienţi corporate, dintre care jumătate firme locale, iar restul multinaţionale din toate domeniile de activitate.

Agenţia de turism Weco Travel, de­ţinută de grupul da­nez Weco Travel şi de antrepre­norul Florin Ţâncu, şi-a men­ţinut trendul de creştere în 2019, avan­sând cu 12%, până la o cifră de afa­ceri de 88,4 milioane de lei, cu 31 de angajaţi.

„Specificul activităţii noastre este de business travel, noi nu ţinem o evidenţă contabilă a comisionului, cifra noastră de vânzări reprezintă total vânzări. Nu avem nimic împărţit (pe mai multe companii – n. red.), to­tul este pe o singură entitate juri­dică“, spune Florin Ţâncu, directo­rul ge­neral al Weco Travel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO