Business Travel

Ambiţiile Paravion: afaceri de 60 mil. euro anul viitor şi prima poziţie în topul agenţiilor online din Europa Centrală şi de Est în cinci ani

Remus Vişan, managing director al Paravion.ro şi bavul. com

Dacă apar oportunităţi, ne gândim şi la achiziţii. În principiu, aşa lucrăm. Depinde şi cât de mare este piaţa respectivă. O achiziţie este justificată dacă piaţa online este mare. Noi ne raportăm la piaţa locală şi de obicei luăm în calcul că trebuie să fie cam de cinci ori mai mare decât cea din România.

Remus Vişan, managing director al Paravion.ro şi bavul. com Dacă apar oportunităţi, ne gândim şi la achiziţii. În principiu, aşa lucrăm. Depinde şi cât de mare este piaţa respectivă. O achiziţie este justificată dacă piaţa online este mare. Noi ne raportăm la piaţa locală şi de obicei luăm în calcul că trebuie să fie cam de cinci ori mai mare decât cea din România.

Autor: Mădălina Panaete

02.12.2015, 16:23 278

Piaţa biletelor de avion din România se ridică la 450 de milioane de euro pe an, iar în online se realizează în jur de 17-20% din vânzări.

Paravion, una dintre cele mai importante agenţii de turism online din România, vrea să ajungă anul viitor la afaceri de 60 de milioane de euro, cu 30% mai mari faţă de anul acesta, contribuţia cea mai mare aducând-o România, dar şi expansiunea pe pieţele externe.

„Anul acesta a fost unul solicitant pentru că a fost anul în care strategia noastră din ultimii 2-3 ani a dat roade în sensul că o să terminăm anul pe primul loc între agenţiile de turism online din România. (...) Sper să închidem anul cu vânzări de 46 de milioane de euro“, a declarat într-un interviu acordat ZF Remus Vişan, managing director al Paravion.ro şi bavul. com (un portal din Turcia preluat în acest an).

Turcia prin bavul.com va aduce în acest an 30% din vânzări, în timp ce România cealaltă parte a businessului. Cele două ţări rămân pieţele strategice pentru investiţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO