Business Travel

Autoritatea Naţională de Turism încearcă să îşi facă curat în ogradă după insolvenţele Genius Travel şi Mareea Comtur

Autoritatea Naţională de Turism încearcă să îşi...

Autor: Mirabela Tiron

06.10.2016, 00:05 306
„Curăţenia“ începută de ANT scoate în evidenţă liste neactualizate, erori şi date vechi care aduc prejudicii unor jucători din piaţă. Christian Tour, liderul pieţei, apare pe lista agenţiilor cu licenţe retrase: „Ne-a fost adus un prejudiciu de imagine pentru că au mixat două liste“.
 
Autoritatea Naţională de Tu­rism (ANT) încearcă să îşi facă ordine în curte şi să afle câte agenţii de turism funcţionează în legalitate, dar în tot acest proces amestecă agenţiile cu licenţe retrase în acest an cu firme radiate sau închise încă din 2011.
 
În lista actualizată de ANT la data de 20 septembrie apar 1.385 de agenţii de turism (puncte de lucru în realitate) a căror licenţă a fost retrasă pe motivul lipsei poliţei de asigurare sau la cerere. În realitate însă, în această listă figu­rează inclusiv puncte de lucru (agenţii) ale operatorilor din turism mutare sau închise chiar şi din 2011, care au cerut radierea licenţei încă de atunci.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO