Business Travel

Cum au devenit cel mai mare dealer BMW şi soţia lui investitori în turism într-un sat transilvănean

Veronica Schmidt, vicepreşedintele Fundaţiei Michael Schmidt

Veronica Schmidt, vicepreşedintele Fundaţiei Michael Schmidt

Autor: Roxana Petrescu

01.12.2016, 00:04 1247
Michael Schmidt, omul de afaceri care controlează grupul Automobile Bavaria, un business de 360 de milioane de euro, a pus în urmă cu 7 ani alături de soţia lui, Veronica Schmidt, bazele Fundaţiei Michael Schmidt. Primul pas făcut de noua entitate a fost renovarea Bisericii Fortificate din satul transilvănean Criţ, acesta fiind locul natal al omului de afaceri care a devenit azi cel mai mare dealer BMW din România. După finalizarea primului proiect, familia Schmidt a demarat lucrările  de reconstrucţie a fostei case parohiale din sat, aceasta fiind pusă în circuitul turistic la începutul acestui an sub denumirea Casa Kraus, scrie După Afaceri Premium, suplimentul lunar de lifestyle al Ziarului Financiar.
 
„Primul nostru proiect de anvergură, alături de alte fundaţii din zonă, a fost proiectul de renovare a bisericii din sat, precum şi a orgii, iar apoi a venit proiectul de reconstrucţie a fostei case parohiale, întocmai după planurile originale“, spune Veronica Schmidt, vicepreşedintele Fundaţiei Michael Schmidt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO