Business Travel

Nicu Rădulescu, preşedintele patronatelor din turismul balnear: În perioada în care am fost închişi pierdeam circa 1 mil. euro pe zi, iar acum suntem undeva la jumătate

Nicu Rădulescu, preşedintele patronatelor din turismul...

Autor: Miruna Diaconu

31.08.2020, 14:00 229

♦ Staţiunile balneare din România sunt afectate semnificativ de restricţiile impuse de autorităţi, centrele de tratament şi restaurantele fiind în continuare închise.

Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din Ro­mânia, spune că în perioada stării de urgenţă, când hotelurile şi-au suspendat activitatea ca urmare a restricţiilor impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii virusului, afacerile din turismul balnear au pierdut circa 1 milion de euro pe zi, adică aproape 90 milioane euro în total.

„O să fie dezastru începând cu 1 sep­tembrie pentru că este frig, în zona Harghitei, de exemplu, sunt temperaturi foarte mici. Cum o să facem nu îmi dau seama, poate o să închidem pentru că nu vom mai putea face faţă. Este păcat, pentru că pierderile sunt uriaşe. În perioada în care am fost închişi pierdeam circa 1 mil. euro pe zi, iar acum suntem undeva la jumătate pentru că am mai deschis câte ceva, am deschis o parte din bazele medicale“, spune pentru ZF Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO