Business Travel

Tarom va rămâne pe pierdere şi în acest an, dar speră să transporte peste 2,5 mil. pasageri

Tarom nu are în momentul de faţă un CEO, în condiţiile în care informaţiile ZF arată că Ministerul Transporturilor caută doar un şef interimar, la fel cum şi CNADNR are de peste jumătate de an un director interimar  - Cătălin Homor.

Tarom nu are în momentul de faţă un CEO, în condiţiile în care informaţiile ZF arată că Ministerul Transporturilor caută doar un şef interimar, la fel cum şi CNADNR are de peste jumătate de an un director interimar - Cătălin Homor.

Autor: Mădălina Panaete

23.06.2016, 00:05 211
Compania aeriană de stat Tarom, al doilea cel mai mare transportator aerian după numărul de pasageri, es­ti­mează în acest an venituri de 1,52 miliarde de lei, în creştere cu 8,9%, con­form bugetului de venituri şi che­ltuieli pentru 2016 al transporta­torului adoptat de guvern.
 
Din această sumă, circa 1,3 mi­liarde de lei reprezintă veniturile esti­mate din transportul de pasageri şi cargo pe curse regulate. Anul acesta, com­pania de stat a anunţat rute noi către Hamburg şi Alicante şi esti­mează că va ajunge la un număr de peste 2,5 milioane de pasageri trans­por­taţi, cu circa 6% peste nivelul înre­gistrat anul trecut. Anul trecut, com­pania de stat a transportat circa 2,4 milioane de pasageri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO