Companii

500.000 de români merg la bulgari

Autor: Gabriel Razi

21.03.2011, 23:41 48

Litoralul bulgăresc, una dintre principalele destinaţiituristice pentru români, este vizitat anual de 500.000 de români,în general familii, care nu vin special pentru shopping, dar carerareori pleacă fară să cumpere ceva, spune Antonia Angelova,communication mana­ger al Varna Mall, cel mai mare centru comercialdin portul bulgar.

"Românii nu vin în Bulgaria pentru shopping, dar cumpără defiecare dată câte ceva, caută în special promo­ţiile", spuneAngelova.

Cele patru etaje ale Varna Mall, unul dintre cele patru malluridin portul bulgă­resc, găzduiesc peste 150 de magazine, cea maimare parte a brandurilor precum New Yorker, Kenvelo, Nine West,Swarovski sau Triumph fiind prezente şi în marile centre comercialedin România.

Mall deţinut de Raiffeisen
Varna Mall este deţinut de Raiffeisen Bank Bulgaria, fiindpreluat de bancă la finalul anului trecut de la dezvoltatorulimobiliar britanic Miller Developments, care deţine în Româniacentrul comercial Magnolia Shopping Center din Braşov. Varna Mall atrecut în proprietatea Raiffeisen Bank la sfârşitul anului trecutpentru 95,2 mil. €.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO