„Am închiriat o suprafaţă de 380 mp la parterul Sky Tower şi am amenajat un restaurant cu 100 de locuri. Investiţia iniţială, în utilaje, amenajare şi mobilier, a fost de circa 150.000 de euro, însă cum un restaurant nu începe să producă peste noapte este important să mai ai cel puţin 100.000 de euro pentru promovare, administrare şi salarii“, spune antreprenorul care a deschis restaurantul cu specific spaniol Entre Aromas în octombrie 2013 după circa cinci luni de negocieri cu proprietarii clădirii. Investiţia iniţială urmează a fi amortizată în 3-4 ani, potrivit lui Marius Ţucă, banii provenind exclusiv din surse proprii.
„Suntem într-un business tower, iar acest lucru are şi avantaje şi dezavantaje. Ne ajută faptul că Sky Tower este un punct de reper în Bucureşti, un astfel de turn existând în cele mai importante oraşe din lume. Totuşi, în prezent clădirea are ocupate doar şapte dintre cele 34 de etaje, astfel că restaurantul nu şi-a atins potenţialul.“
Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.03.2014
ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.
Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels