Companii

A trebuit sa vină un grec ca scaunele murdare din Gara de Nord să fie schimbate - FOTO

A trebuit sa vină un grec ca scaunele murdare din Gara...

Autor: Mirabela Tiron

04.04.2013, 15:43 5173

Grecul Dimitrios Sophocleous, noul director general "privat" de la CFR SA, spune că îi place spiritul clădirii Gării de Nord şi că vrea să realizeze câteva schimbări pentru ca gara să aibă un aspect mai plăcut. De la venirea lui au fost puse scaune noi pe peroanele gării şi vor fi schimbate şi coşurile de gunoi.

“Vom uniformiza şi chioşcurile din Gară, vreau să  arate precum cele de epocă pentru a se potrivi cu spiritul gării”. El a mai spus că angajaţii Gării vor fi mai atenţi la întreţinerea şi asigurarea curăţeniei în gară, iar la vară vor fi văruiţi şi pereţii. “În fiecare săptămână, de la şapte şi jumătate dimineaţa vin în Gară să văd cum arată şi ce îmbunătăţiri pot fi aduse. În două-trei luni vă asigur că veţi vedea o schimbare în Gară, punctele negre din Gară vor fi schimbate.

Refresh-ul Gării va costa circa 100.000 de lei dar vom demara şi lucrări mai importante de refacere a acoperişului de pe peron”, a spus el. În ianuarie anul trecut, ZF  prezenta într-un articol situaţia dezastruoasă din Gara de Nord, de pe peroanele căreia lipseau scaune sau erau doar unele vechi şi murdare, la fel ca şi coşurile de gunoi.

(Scaune noi în Gara de Nord)

Subiectul a fost reluat şi în ianuarie anul acesta, când nicio schimbare a aspectului gării nu era vizibilă, dovadă a lipsei de interes din partea şefilor români de la CFR SA şi de la Ministerul Transporturilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO