Companii

Afaceri de 5,8 mil. euro pentru Kaeser Kompressoren

05.10.2005, 18:06 49

Kaeser Kompressoren Romania, reprezentantul companiei germane Kaeser Kompressoren GMBH, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de aer comprimat la nivel mondial, estimeaza pentru acest an realizarea unei cifre de afaceri de 5,8 milioane de euro, in crestere cu 15% comparativ cu anul trecut. In 2004, vanzarile de echipamente si servici ale Kaeser Kompresoren in Romania s-au cifrat la 5 milioane de euro.

Pentru anul viitor, reprezentantii Kaeser Kompressoren asteapta o accelerare a ritmului de crestere a vanzarilor, in conditiile in care cererea pentru sisteme de aer comprimat este din ce in ce mai mare. "Ritmul nostru de crestere corespunde cu cel al pietei, care este din ce mai dinamica. Am reusit sa depasim un moment important, reprezentat de inlocuirea instalatiilor industriale de aer comprimat mai vechi de 20 de ani la majoritatea producatorilor industriali mari, iar acum mizam pe cresterea clientilor mai mici din industria prelucratoare si din constructii", a declarat Radu Garbea, directorul general al Kaeser Kompressoren Romania. Kaeser Kompressoren Romania a inaugurat saptamana trecuta un nou sediu in Bucuresti, a carui constructie a necesitat o investitie de 300.000 de euro.

Kaesser Kompressoren este una din cele mai importante companii din domeniul tehnologiei aerului comprimat, tehnologie utilizata in toate ramurile productiei de bunuri. In Romania, Kaeser Kompressoren este prezenta din anul 1999, fiind lider pe piata romaneasca a sistemelor de aer comprimat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO