Companii

Afacerile marilor hoteluri de cinci stele din Capitală încă bat pasul pe loc: creşteri de maximum 2%

Afacerile marilor hoteluri de cinci stele din Capitală...

Autor: Mirabela Tiron

28.10.2013, 00:06 129
Primele nouă luni din acest an au adus stagnare sau creşteri de până la 2% în afacerile marilor hoteluri de cinci stele din Capitală -  JW Marriott, InterConti­nen­tal şi Athénée Palace Hilton -, în timp ce o creştere mai consistentă, de 15%, a înregistrat unitatea boutique Epoque Hotel, care numără doar 45 de camere.
 
Celelalte mari unităţi hoteliere de lux, Radisson Blu şi Howard Johnson, nu au prezentat până la închiderea ediţiei date privind bilanţul la nouă luni.
 
„Până la sfârşitul lui septembrie 2013, hotelul JW Marriott a înregistrat un grad de ocupare în creştere cu aproximativ 2% faţă de anul trecut în aceeaşi perioadă. Totalul încasărilor hotelului este în uşoară creştere faţă de 2012 şi sperăm ca până la sfârşitul anului să se menţină acest trend pozitiv“, afirmă reprezentanţii hotelului de cinci stele JW Marriott din Capitală, care operează 402 camere. Valoarea absolută a cifrei de afaceri la nouă luni nu a fost făcută publică.
 
O cameră dublă la hotelul JW Marriott se rezervă cu 196 de euro pe noapte pentru ultima zi din octombrie, potrivit datelor de pe site-ul de rezervări booking.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO