Companii

Agenţiile de turism: Sunt români care au plătit 10.000 € pe vacanţe exotice de revelion

Agenţiile de turism: Sunt români care au plătit 10.000...

Autor: Mirabela Tiron

24.11.2013, 09:48 246
Vacanţele exotice în Mexic, Maldive sau Republica Dominicană au scos din buzunarele unor români care vor să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în destinaţii calde între 2.000 şi chiar 10.000 de euro, potrivit unor agenţii de turism locale pre­zentate la târgul de turism de la Romexpo.
 
„De revelion un cuplu a plătit 20.000 de euro pentru a petrece sărbătorile în Mexic. Pa­chetul include 14 nopţi de cazare la ho­te­lu­ri de lux, zbor cu avionul la clasa business“, a spus Traian Bară, directorul de vânzări al agen­ţiei de turism Oceania Travel, care vin­de pachete în destinaţii exotice. El spune că printre destinaţii mai îndepărtate în care vor ajunge românii de revelion, pa­che­te ce soli­cită câteva mii de euro, se nu­mără Maldive, Caraibe, Cuba şi Repu­blica Do­mi­nicană.
 
„Am mai avut un alt cuplu care a plătit 7.000 de euro pentru a petrece sărbătorile de iarnă de revelion în Maldive, într-o vilă pe apă. Pachetul include 12 nopţi de cazare“, a spus el, adăugând că se aşteaptă să vândă circa 80 de pachete de revelion în destinaţii exo­tice, la tarife ce depăşesc 2.000 de euro de persoană. Vânzările agenţiei se vor ridica anul acesta la două milioane de euro în acest an, po­trivit lui. Şi Răzvan Dăbuleanu, product ma­nager al agenţiei de turism Exact Travel, spune că de revelion s-au format deja două gru­puri (40 de persoane) ce vor merge în Re­­publica Dominicană, tariful începând de la 2.000 de euro de persoană pentru o va­canţă de şapte nopţi la un hotel de patru stele.

Citiţi continuarea articolului aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.11.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO