Agricultura şi transportul intermodal sunt noile pariuri ale lui Ion Lazăr, antreprenorul cu 1.000 de camioane

8 apr 2014 Autor: Bogdan Alecu

Ion Lazăr acţionar al grupului de firme din transport Lazăr

Ion Lazăr conduce de 20 de ani unul dintre cele mai mari grupuri de transport de pe piaţa locală, business ce a ajuns anul trecut la afaceri cumulate de 94 mil. euro şi o flotă de aproape 1.000 de camioane.

„Noi facem şi transport şi logistică, dar ne interesează transportul intermodal, atât rutier, cât şi feroviar. Vrem să investim într-un astfel de terminal. Am investit în extinderea căii ferate până în depozitul de la BAT Bascov, iar terenurile din această zonă au fost achiziţionate din 2002 tocmai pentru a face conexiunea pe calea ferată“, a spus Ion Lazăr.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.04.2014

 
Cuvinte cheie:
transport
, camioane
, agricultura
, antreprenori
, Ion Lazăr
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide