Companii

Am intrebat oamenii de afaceri ce se poartă în vremea pandemiei: pantalonii sunt opţionali, iar pijamalele au devenit ţinuta de bază

Am intrebat oamenii de afaceri ce se poartă în vremea...

Autor: Cristina Roşca

05.05.2020, 18:42 869

Astăzi a apărut numărul de mai al revistei După Afaceri Premium ce va fi disponibil în formatele e-paper şi online. Am întarziat cu câteva zile apariţia însă compensăm cu un număr suplimentar de pagini şi multe poveşti tocmai bune în vremea pandemiei. Am continuat să scriem despre frumos pentru a vă delecta în aceste vremuri virtuale cu ştiri altfel.

Am continuat să scriem despre lucruri faine – gastronomie, modă, călătorii sau design –, lucruri care să vă inspire până când lumea şi viaţa vor reveni încet, dar sigur la normal.
Până atunci însă, poveştile adunate de noi vă vor putea oferi un strop de frumos chiar şi în aceste zile când sunteţi acasă şi munciţi de zor din faţa laptopului sau citiţi ştiri mai putin optimiste.

Ce puteţi citi în noul număr al revistei?

Am întrebat cinci oameni din business care sunt evadările lor în vreme de pandemie – fie ele un loc sau o activitate. Ce îi încărcă pozitiv în aceste săptămâni?

Totodată, în ultimele săptămâni am realizat că putem face online mult mai multe lucruri decât am fi crezut până acum posibil. Am adunat câteva idei menite să servească fie drept inspiraţie, fie drept ajutor în aceste zile.

Pandemia actuală de Covid-19 a redus garderobele la pijamale şi haine de stat în casă. Uneori îşi mai fac loc şi o cămaşă sau un sacou menite să slveze aparenţele în timpul unei şedinţe video. Pantalonii şi fustele au devenit opţionale sau chiar inexistente.

Oamenii de afaceri şi prietenii lor cei mai buni: ce poveşti îi leagă şi cum s-au sudat pe viaţă de relaţiile dintre antreprenorii sau executivii români şi animalele lor de companie.

 

Răsfoiţi ediţia e-papaer a revistei aici. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels