Companii

ANA Hotels investeşte 11 mil. euro în redeschiderea restaurantului Panoramic din Braşov şi în înlocuirea telecabinei din oraş

ANA Hotels investeşte 11 mil. euro în redeschiderea...

Autor: Miruna Diaconu

15.05.2024, 00:07 1064

ANA Hotels, grupul hotelier care administrează mai multe hoteluri din Bucureşti, Poiana Braşov şi Eforie, investeşte 11 mil. euro în înlocuirea telecabinei din Braşov şi în re­des­chi­derea restaurantului Panoramic de pe muntele Tâmpa.

ANA Hotels a preluat la sfârşitul anului 2022 restaurantul Panoramic de la Aro Palace şi anunţa încă de atunci că are în plan punerea acestuia în circuitul turistic. Achiziţia restaurantului vine în completarea serviciilor de transport pe cablu pe care ANA Hotels le administrează pe muntele Tâmpa, telecabina din Braşov fiind în portofoliul ANA Hotels.

„În cursul acestui an va fi lansat un proiect unic pentru oraşul Braşov, în valoare estimată de peste 11 mil. euro, ce vizează două repere emblematice pentru oraş, anume înlocuirea telecabinei Tâmpa cu una de ultimă generaţie si reabilitarea restaurantului Panoramic, cu păstrarea specificului arhitecturii originale, din anii ‘70, acesta urmând a fi redeschis pentru public după mai bine de 15 ani”, spun pentru ZF reprezentanţii ANA Hotels.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO