Companii

Antreprenori locali. Elis Pavaje a bugetat investiţii de 25 mil. lei în 2023: „Înlocuim echipamentele vechi cu altele mai performante, pentru a creşte productivitatea“

Emil Goţa, unul dintre acţionarii Elis Pavaje

Emil Goţa, unul dintre acţionarii Elis Pavaje

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.07.2023, 16:45 241

Citând un studiu de piaţă realizat de compania Neomar, Elis Pavaje spune că deţine o cotă de 25,5% pe piaţa prefabricatelor mici din beton.

Producătorul de pavele Elis Pavaje din judeţul Alba are în desfăşurare investiţii pentru eficien­tiza­rea activităţii de pro­ducţie, bugetul alocat pen­tru acest an fiind de 25 de milioane de lei. „În prezent, suntem implicaţi în proce­sul de înlocuire a echipamentelor şi a utila­jelor vechi cu altele mai performante, pentru a creşte productivitatea“, a spus Emil Goţa, unul dintre acţionarii companiei, ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023.

Elis Pavaje mai vizează, de asemenea, modernizarea flotei auto, digitalizarea pro­ceselor şi oferirea de training personalizat pentru angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO