Companii

Antreprenori locali. Lanţul de restaurante Mesopotamia: Avem 45 de localuri şi vrem să ajungem la 80. Ne-am extins în pandemie. Compania a obţinut afaceri de 63 mil. lei în 2020, în scădere de la 83 mil. lei înainte de pandemie

În acest moment funcţionează 45 de restaurante Mesopotamia, dintre care 5 au fost deschise anul acesta.

În acest moment funcţionează 45 de restaurante Mesopotamia, dintre care 5 au fost deschise anul acesta.

Autor: Cristina Roşca

04.06.2021, 18:00 274

♦ Reţeaua este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de restaurante ca cifră de afaceri şi număr de unităţi ♦ Estimarea este însă că businessul va ajunge la 100 mil. euro în acest an, un nivel maxim record.

Lanţul de restaurante Mesopotamia accelerea­ză expansiunea în acest an pentru a se apropia de ţinta de 80 de unităţi în România în următorii ani. Spre compa­raţie, în pre­zent reţeaua are 45 de localuri în principalele oraşe ale ţării.

„După un an 2019 în care ne-am aflat în plină dezvoltare, cu restau­ran­te Mesopotamia deschise în princi­pale­le oraşe din ţară, 2020 a venit cu o no­uă provocare: criza sanitară. Cu acti­vi­tatea întreruptă prin ordinul mi­litar, am realizat că trebuie să ne adap­tăm rapid la noua realitate a pie­ţei: clienţii nu mai pot veni în resta­u­rant, dar cu toate acestea îşi doresc să mănânce, oriunde s-ar afla. Ne-am re­orientat spre comenzile on-line, ame­naja­rea de terase şi investiţii în tehno­lo­gie“, spun oficialii companiei deţi­nu­te de antre­pre­norul Sebastian Tătărîngă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO