Companii

Arad, oraşul mallurilor, revine: Cora va deschide un hipermarket în mallul Galleria anul viitor

Arad, oraşul mallurilor, revine: Cora va deschide un hipermarket în mallul Galleria anul viitor

Autor: Cristi Moga

04.10.2010, 11:26 364

Dezvoltatorul imobiliar israelian GTC, proprietarul centrelorcomerciale Galleria din Buzău, Piatra Neamţ şi Suceava,intenţionează să deschidă la sfârşitul anului viitor cel de-alpatrulea mall Galleria, în Arad, unde a semnat recent un contractdeînchiriere cu reţeaua franceză de hipermarketuri Cora, care vadeschide un magazin de 9.000 de metri pătraţi.

Arad este unul dintre oraşele din România cu cele mai multeproiecte de malluri anunţate. Rând pe rând însă, dezvoltatorii auînceput să "spună pas" proiectelor, astfel că în prezent suntfuncţionale în oraş doar mallul Atrium Center şi centrul Armonia dela ieşirea din oraş către Nădlac.

Reprezentanţii GTC afirmă că au contracte de închiriere pentru60% din suprafaţa de 33.000 de metri pătraţi a mallului de la Arad,pe lista de viitori chiriaşi mai aflându-se Altex, Cinema City,Reserved, Sprider, Leonardo, House of Art, Fox sau Tina R.

Investiţia în acest proiect se ridică la 70 de milioane de euro,GTC având finanţare din partea Băncii Europene pentru Reconstrucţieşi Dezvoltare (BERD).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24