Companii

Ariton îl vrea pe Constantin Dascălu, unul dintre cei 12 consilieri personali, în Consiliul de Supraveghere al Petrom

Ariton îl vrea pe Constantin Dascălu, unul dintre cei 12 consilieri personali, în Consiliul de Supraveghere al Petrom

Constantin Dascălu (Foto: Victor Ciupuliga)

Autor: Roxana Petrescu

12.04.2011, 18:25 613

Constantin Dascălu, fost secretar de stat în MinisterulInfrastructurii şi Transporturilor, în prezent unul din cei 12consilieri personali ai ministrului economiei, Ion Ariton estepropus pentru un loc în Cosiliul de Supraveghere al Petrom, cea maimare companie din România, îl locul lui Marian Ţurlea, fostdirector de cabinet al lui Adriean Videanu.

Conform unui comunicat al Petrom, decizia Ministerului Economieia fost inclusă pe convocatorul Adunării Generale a Acţionarilor OMVPetrom care va avea loc pe data de 26 aprilie.

Propunerea Ministerului Economiei, care încă mai controlează 20%din Petrom, este următoarea: "Revocarea domnului Marian Ţurlea dinfuncţia de membru al Consiliului de Supraveghere şi numirea unuinou membru pe durata rămasă din mandatul acordat domnului MarianŢurlea. Propunerea MECMA pentru numirea unui noi membru alConsiliului de Supraveghere este domnul Constantin Dascălu."

Potrivit datelor transmise de Ministerul Economiei, Ion Aritonare în prezent 12 consilieri personali, un director de cabinet şidoi asistenţi de cabinet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO