Companii

Athénée Palace Hilton inaugurează un patinoar în cadrul hotelului

Athénée Palace Hilton inaugurează un patinoar în...

Autor: Cristina Bellu

07.12.2016, 16:24 186

Hotelul Athenée Palace Hilton, va inaugura primul patinoar instalat în cadrul unui hotel, odată cu debutul sezonului festiv pe care hotelul îl marchează sub conceptul “Un ţinut de poveste la Hilton”.

Construit pe terasa hotelului, patinoarul acoperă o suprafaţă de 72 de metri pătraţi şi va fi disponibil atât clienţilor hotelului cât şi publicului, pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

„În fiecare an încercăm să ne uimim oaspeţii cu amenajările spectaculoase şi cu petrecerile pe care le organizăm de Crăciun şi de Anul Nou. Anul acesta am decis să mergem chiar mai departe şi să ne bucurăm de o lună întreagă de sărbătoare. De aceea am ales conceptul Hilton’s Winter Wonderland şi am creat tărâmul de poveste al Athénée Palace Hilton, unde patinoarul de pe terasă va fi atracţia principală mai ales pentru copii.”, a spus Aykut Korkmaz, director general al Athénée Palace Hilton Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO