Companii

Avocaţii de la Albota Law Firm au asistat belgienii de la Atenor în achiziţia unui teren în zona Expoziţiei, pentru un proiect de birouri

Avocaţii de la Albota Law Firm au asistat belgienii de...

Autor: Roxana Rosu

05.10.2017, 15:26 424

Albota Law Firm, firmă de avocatură specializată în construcţii şi real estate, a asistat dezvoltatorul imobiliar belgian Atenor în achiziţia unui nou teren, de aproximativ 11.600 mp, situat în nord-vestul Bucureştiului, în zona Expoziţiei/Piata Presei Libere, unde va fi construit un nou proiect de birouri.

”Suntem mândri ca am asistat Atenor cu această nouă achiziţie. După Hermes Business Campus şi Dacia One, acesta este al treilea proiect al Atenor în România şi al treilea în care lucrăm împreună. Este o mare satisfacţie pentru noi să vedem creşterea business-ului lor în România şi să lucrăm cu o echipă extrem de experimentată, puternică şi profesionistă.”, a spus Oana Albotă, avocatul fondator al Albotă Law Firm.

Terenul a fost cumpărat de la Grupul Naturstein, firmă de dezvoltări imobiliare cu proprietari italo-români care deţine în Bucureşti mai multe clădiri, terenuri, case de patrimoniu şi apartamente. Noul proiect de birouri va avea o suprafaţă de aproximativ 44.000 mp.

Acesta va fi cel de-al treilea proiect al Atenor după Hermes Business Campus din Pipera – aflat la vânzare contra sumei de circa 150-160 mil. Euro, proiect de 72.000 mp închiriat complet şi Dacia One, proiect ce urmează a fi construit la intersecţia dintre b-dul Dacia şi Calea Victoriei, pentru care s-a obţinut autorizaţia pentru un proiect de 12.000 mp alături de autorizaţia de a renova şi restaura un imobil istoric. Lucrările la construcţia acestuia vor demara în următoarele săptămâni, în timp ce belgienii spun că deja sunt companii interesate să închirieze birouri în noul proiect. 

Echipa de proiect condusă de Oana Albotă a inclus pe avocaţii Andreea Ciobanu şi Bogdan Istov.

Înfiinţată în mai 2014, Albotă Law Firm este specializată în consultanţă juridica în domeniul imobiliar şi construcţii.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO