Companii

Avocaţii de la Reff şi Asociaţii au asistat clienţii în tranzacţii de un miliard de euro

Autor: Liviu Chiru

15.03.2011, 13:46 36

Reff şi Asociaţii, firma deavocatură asociată companiei deconsultanţăDeloitte România, aasistat anul trecut clienţii în tranzacţii de un miliard de euro,nivel similar cu cele din anii precedenţi.

"Într-o piaţă care s-a contractat, noi am reuşit un nivel constantal business-ului. Asta a implicat mai multă muncă,atragerea de clienţi, pentru că o parte din domeniile tradiţionaleau scăzut", a spus Alexandru Reff, partener încadrul Reff şi Asociaţii. Casa de avocatură nu aprezentat şi nivelul veniturilor obţinute anul trecut.

Reff şi Asociaţii a consiliat anul trecut fondulsud-american de investiţii New Europe PropertyInvestitţii în achiziţia complexului comercial IrisShopping Center din Piteşti şi a complexului de birouri FloreascaBusiness Park din Capitală. De asemenea, casa de avocatură aconsiliat BCR, BRD, UniCredit Ţiriac şi Raiffeisen în procesul devânzare a procesatorului de carduri RomCard către Provus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels