Companii

Beyler investeste 70 mil. euro intr-un ansamblu rezidential la Galati

04.02.2008, 18:49 92

Producator de usi si sisteme din PVC Beyler investeste in intervalul 2008-2009 70 mil. euro in dezvoltarea unui ansamblu rezidential de zece blocuri la Galati si intentioneaza sa initieze in viitor proiecte imobiliare la Bucuresti.
"Ansamblul de blocuri de la Galati este primul nostru proiect imobiliar, iar in viitorul apropiat ne dorim sa ne extindem si la Bucuresti. In Romania, cererea de apartamente noi, moderne si de calitate buna este in continuare foarte ridicata, acesta fiind motivul pentru care ne-am hotarat sa ne implicam in acest domeniu", a declarat Mehmet Fazlioglu, consilier administrativ al firmei, detinuta integral de investitori turci. Ansamblul va cuprinde zece blocuri cu 1.400 de apartamente, primele patru unitati urmand sa fie finalizate in acest an, iar restul de sase in 2009. Locuintele vor avea un pret de vanzare de 1.100-1.300 de euro pe metru patrat. Investitia va fi asigurata din fonduri proprii si credite bancare. Potrivit lui Fazlioglu, firma mizeaza in acest an pe o cifra de afaceri de 60 de milioane de euro, incluzand segmentul imobiliar. Anul trecut, Beyler a avut vanzari totale de 19 mil. euro, generate din comercializarea usilor metalice, de interior, accesoriilor, precum si a profilurilor si tamplariei din PVC, nivelul pentru aceste activitati din acest an urmand sa urce la 24 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO