Companii

Blue Air îşi trimite pasagerii la business lounge în aeroportul Otopeni pentru 20 de euro

Autor: Mirabela Tiron

27.03.2012, 11:55 341

Compania aeriană low-cost Blue Air, care şi-a mutat zborurile de pe aeroportul din Băneasa pe cel din Otopeni din 25 martie, va introduce serviciul de business lounge şi serviciul de protocol pentru pasageri.

"Pasagerii care achiziţionează serviciul de business lounge pentru 20 de euro pot avea acces în unul dintre cele doua saloane din aeroportul Otopeni, după efectuarea formalităţilor de check-in, control securitate şi frontieră", au transmis oficialii companiei aeriene. În saloane de business lounge pasagerii au acces la un mini-bar, la internet, la publicaţii naţionale şi internaţionale.

Tot începand cu 25 martie, Blue Air introduce serviciul de protocol, o facilitate disponibilă atat pentru plecare cât şi pentru retur.

Acest serviciu oferă prioritate la realizarea formalităţilor de control securitate şi frontieră. Pasagerii ajung la avion cu un microbuz de protocol sau la poarta de îmbarcare cu acces direct la avion, după caz, potrivit oficialilor companiei.

Tariful pentru acest serviciu este de 70 euro de persoana pe segment de zbor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24