Companii

BMW isi mareste expunerea pe piata din Timisoara

31.01.2005, 00:00 28

Compania Banat Car, dealer pentru Timisoara al marcilor de automobile BMW si Mini a investit peste 2,5 milioane de euro intr-un complex auto ce include show-room, service si birouri.
Suprafata totala a complexului este de 17.000 mp, dintre care 9.000 mp au fost amenajati pentru marcile BMW si Mini. Pe suprafata ramasa se va construi la sfarsitul lui 2005 un service pentru autocamioane MAN.
"In perioada constructiei am reusit sa incheiem 13 contracte, ceea ce ne da incredere in potentialul acestor marci in Timisoara. Pentru anul 2005 ne-am propus sa comercializam 100 autoturisme BMW, 50 MGRover si 50 de autocamioane MAN. La acestea se vor adauga 50 de autoturisme second-hand", a declarat Michael Schmidt, director general Automobile Bavaria, importatorul pe piata locala al producatorului german BMW.
La showroom-ul de la Timisoara a fost prezentat in premiera pe piata romaneasca modelul BMW M5, cel mai puternic model din gama producatorului german, care va incepe sa fie comercializat oficial in Romania din luna aprilie cu un pret de pornire de 79.900 euro (fara taxe).
Potrivit reprezentantilor Automobile Bavaria, in perioada urmatoare se vor mai deschide doua showroom-uri BMW in Sibiu si Craiova, iar in luna martie se va inaugura sediul dealerului din Iasi.
Anul trecut BMW a vandut in Romania peste 1.000 de automobile BMW si Mini, valoarea mai mare de peste doua ori fata de anul precedent. transilvania@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO