Companii

Bulboacă & Asociaţii a înregistrat venituri în creştere cu 27% şi pregăteşte o divizie de taxe

Adrian Bulboacă

Adrian Bulboacă

Autor: Andrei Cîrchelan

31.01.2013, 19:45 255
Casa de avocatură Bulboacă şi Asociaţii a înregistrat în 2012 o creştere de aproximativ 27% a cifrei de afaceri, până la un nivel "bine peste" trei milioane de euro, şi se pregăteşte pentru lansarea unei divizii specializate în taxe, potrivit lui Adrian Bulboacă, Managing Partner şi fondator al firmei. Acesta a adăugat că divizia "Bulboacă Tax" va fi lansată in 2013.
 
Firma se pregăteşte să introducă la nivel de test şi definitiv în 2014 un "strategy paper", un model profesional de promovare a avocaţilor din cadrul firmei, la care lucrează cu doi consilieri străini, dintre care un expert în Executive Search. Bulboacă explică necesitatea introducerii unei astfel de strategii prin faptul că vizează ca promovările interne în cadrul firmei să fie realizate atât pe baza business-ului generat de fiecare avocat în parte, cât şi de felul în care acesta poate să participe la construcţia brandului Bulboacă & Asociaţii.
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO