Companii

Caroli Foods, la al treilea executiv recrutat de la JTI

16.07.2008, 17:38 207

Caroli Foods, unul dintre principalii producatori locali de preparate din carne, l-a recrutat pe George Ungureanu pe pozitia de director national de vanzari, dupa ce acesta a ocupat in ultimii sase ani functia de area sales manager & distribution manager in cadrul producatorului de tigarete Japan Tobacco International (JTI).
Ungureanu, 34 de ani, este cel de-al treilea manager recrutat de Caroli Foods in ultimul an, care a ocupat anterior o pozitie de conducere in cadrul JTI Romania. Caroli Foods si-a directionat propriii directori spre divizia de business development. Astfel, George Ungureanu a preluat pozitia de director national de vanzari la inceputul acestei luni, inlocuindu-l pe Iulian Marinica, care va trece de luna aceasta in departamentul de business development al producatorului.
Inainte de JTI, Ungureanu a mai lucrat timp de patru ani in cadrul producatorului de bere Ursus Breweries.
Ceilalti doi manageri recrutati de Caroli de la JTI sunt Andrew Taylor si Haluk Akdemir.
In noiembrie anul trecut, Andrew Taylor a devenit vicepresedintele comercial al Caroli Foods, dupa ce a ocupat in ultimii opt ani pozitia de director de vanzari in cadrul filialei locale JTI Romania.
Pana la momentul venirii lui Andrew Taylor, departamentul comercial a fost responsabilitatea lui Khaled el Solh, acesta ocupand in prezent pozitia de vicepresedinte al departamentului de business development.
Tot anul trecut, Haluk Akdemir, fostul director executiv al JTI, a preluat functia de director executiv al Caroli Foods. Talal El Solh, fostul director general al companiei si unul dintre actionari, a decis sa ocupe doar functia de presedinte al grupului in urma recrutarii lui Akdemir.
Caroli Foods, unul dintre principalii producatori de mezeluri din piata locala, a inregistrat anul trecut o marja de profit de aproximativ 10% la o cifra de afaceri consolidata de 55 mil. euro. Pentru anul acesta, reprezentantii companiei vizeaza afaceri consolidate de 63 de mil. euro, in crestere cu 14% fata de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO