Companii

Carrefour deschide la Brăila al 37-lea supermarket

Autor: Cristina Rosca

15.07.2011, 00:00 50

Retailerul francez Carrefour va deschide mâine la Brăila al37-lea supermarket din România în cadrul complexului comercialMicrohala Hipodrom . Retailerul mai deţine în acelaşi oraş unhipermarket şi a deschis recent un supermarket în Galaţi.

Brăila este însă şi oraşul în care francezii au închis primulhipermarket din România, în 2009, la mai puţin de un an de ladeschidere. Noul supermarket va avea o suprafaţă de aproximativ 500de metri pătraţi şi va oferi spre vânzare 5.200 de produse dintrecare peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour.

Reprezentanţii Carrefour nu au precizat valoarea investiţiei înacest magazin, însă potrivit ultimelor date deţinute de ZF, aceastase situează în jurul valorii de 1 mil. euro. În România, grupulCarrefour, care anul trecut a obţinut pe piaţa locală afaceri de1,13 mld. euro, în scădere cu 0,4% faţă de anul anterior, operează36 de supermarketuri şi 23 de hipermarketuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO