Companii

Cartier rezidential de 3 mil. euro la Brasov

21.06.2004, 00:00 19

Societatea Zoltim Trading va investi, pina la sfirsitul anului viitor, trei milioane de euro in construirea unui cartier rezidential in municipiul Brasov, proiectul urmind sa includa 51 de vile si un centru comercial, a declarat Zoltan Haller, directorul general al firmei.
Cartierul va avea trei tipuri de case unifamiliale, cu suprafete desfasurate de 130, 180 si 230 de metri patrati, preturile situindu-se intre 70.000 si 110.000 de euro. Cumparatorii vor achita un avans de 30%, iar diferenta va fi platita la predarea vilei la cheie, in termen de cinci luni.
Casele vor fi construite in regim de inaltime parter si etaj si vor avea intre doua si cinci dormitoare.
"Lucrarile de constructie atit a infrastructurii, cit si a caselor, vor incepe in cel mult 30 de zile. Pina la sfirsitul anului viitor, toate casele vor fi predate", a spus Haller.
Cele trei tipuri de case, construite din zidarie, vor fi realizate pe parcele de 750 metri patrati fiecare, iar finisarile vor cuprinde, printre altele, gresie, faianta, montarea mobilierului pentru bai si a sistemelor de alarma.
Ansamblul va fi dezvoltat pe o suprafata de 60.000 metri patrati, la sase kilometri de centrul orasului, in directia Tirgu Mures.
Directorul agentiei imobiliare din Brasov a mentionat ca proprietarii nu vor putea construi, ulterior, anexe gospodaresti sau cladiri cu alta destinatie decit cea de locuit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO