Companii

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a schimbat siglele instituţiei şi structurilor subordonate

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a schimbat...
19.12.2013, 17:45 1531

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a schimbat siglele instituţiei şi ale structurilor subordonate, existând sigle specifice pentru Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, Direcţia Generală a Vămilor, Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, precum şi pentru Direcţiile Generale Regionale ale Finanţelor Publice.

 

Sigla Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi siglele structurilor sale subordonate, sunt construite pe baza aceleiaşi arhitecturi grafice, constând dintr-un: logotip ANAF, simbol şi decriptor.

Logotip-ul ANAF are aceeaşi reprezentare grafică, atât în sigla Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală cât şi în siglele structurilor sale fără personalitate juridică sau ale unităţilor teritoriale ale acesteia. Logotip-ul constă din acronimul "ANAF". Decupajul interior al literei A este însoţit de o formă semi-circulară, paralelă cu latura îngustă a triunghiului interior al literei, din această alăturare rezultând un element grafic în forma unui taler de balanţă. Ansamblul este folosit în ambele litere A din cadrul acronimului ANAF.

Potrivit comunicatului de presă, valoarea totală eligibilă a proiectului (fără TVA) este de 7.090.815,63 din care:

- 6.027.193.54 lei - valoare eligibilă nerambursabilă din Fondul Social European;

- 1.063.622,39 lei - cofinantarea eligibila a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în calitate de beneficiar.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO