Companii

Cât costă decorarea unei băi în stil victorian? O cadă ajunge şi la 12.000 de euro

Cât costă decorarea unei băi în stil victorian? O cadă ajunge şi la 12.000 de euro

O cadă de baie în stil victorian făcută la comandă poate ajunge chiar şi la un preţ de 12.000 de euro fără TVA

07.07.2010, 23:10 328

Compania Devon Classic Design, franciza locală a grupuluiitalian Devon & Devon, specializat în producţia de obiectesanitare în stil victorian, estimează vânzări de 500.000 de euro înprimul an de activitate, având în vedere că un client investeşte înmedie 20.000 de euro într-o astfel de baie de lux.

Cel mai scump obiect vândut până în prezent de firma DevonClassic Design a fost o cadă de baie realizată la comandă cu unfinisaj special - cupru (ce oxidează în timp şi îşi schimbăculoarea) în valoare de 12.000 euro fără TVA.

"Devon&Devon este un brand exclusivist şi în niciun caz devolum. Estimăm în primul an o cifră de afaceri de aproximativ500.000 de euro la un portofoliu format din 20-25 de clienţi.Vânzările de până acum au evoluat chiar un pic peste aşteptărilenoastre iniţiale. Există o aşteptare în piaţă pentru acest tip deproduse, până acum clienţii achiziţionându-le de la Paris sauViena", afirmă Lucian Azoiţei, directorul general al Devon ClassicDesign, care deţine compania împreună cu Cosmin Păun.

Cei doi oameni de afaceri mai deţin pe piaţa locală companiilePazo (distribuţie de plăci ceramice), Hidrotek International(reprezentantul Jacuzzi în România) şi Terraform (montator depardoseli). Reprezentanţii Devon Classic Design susţin că nu suntmai mult de 1.000 de potenţiali clienţi pe piaţa locală, dar audecis să deschidă un showroom în Capitală, în care au investit85.000 de euro.

Cei doi asociaţi au în plan să deschidă showroomuri şi în Sofiaşi Belgrad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO