Companii

Ce angajări fac anul acesta operatorii de servicii medicale private

Ce angajări fac anul acesta operatorii de servicii...
07.06.2015, 16:43 292

Anul 2015 a început cu achiziţia de către MedLife a clinicilor Sama din Craiova. MedLife a mai inaugurat până acum o clinică dedicată serviciilor sto­matologice (zona Unirea), un spital (zona Titan) şi o clinică de mari dimen­siuni (Berceni), toate în Capitală, însă compania a anunţat că are şi alte pla­nuri, iar toate proiectele sunt estimate la 10 mil. euro.

Regina Maria a deschis o clinică nouă la Cluj (a doua a companiei din acest oraş) şi a anunţat că are în plan noi deschideri în oraşele mari, care pot susţine investiţii de 0,8-1 mil. euro în zona de servicii medicale.

La începutul lunii mai Medicover a deschis o nouă clinică în Timişoara, în urma unei investiţii de 0,6 mil. euro, parte a unui plan de investiţii care include trei noi clinici în fiecare an. În echipa de la Timişoara, Medicover are peste 40 de medici. Grupul suedez ope­rează pe piaţa locală prin intermediul unei reţele de clinici, laboratoare şi un spital şi va angaja anul acesta 100 de oameni, astfel că echipa totală va ajunge la 1.500 de persoane.

Sanador are gata planurile de extindere pentru partea a doua a anului, când va ridica de la zero o clinică nouă, un proiect de peste 9 milioane de lei (peste 2 milioane de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO