Companii

Cinema City ajunge la Târgu Mureş

Autor: Cristina Rosca

15.12.2011, 14:51 385

Operatorul de cinematografe Cinema City va deschide vineri, 16 decembrie, un cinematograf multiplex în judeţul Mureş, în centrul comercial Promenada mall din oraşul Târgu Mureş. Investiţia în noul multimplex Cinema City Târgu Mureş se ridică la 5 milioane de euro.

CInematograful va avea opt săli digitale şi 1.465 de locuri.

În perioada 16 - 22 decembrie, Cinema City Târgu Mureş va avea în program două premiere, "Misiune Imposibilă", cu Tom Cruise, "Sherlock Holmes" cu Robert Downey Jr. şi Jude Law în rolurile principale, şi o avanpremieră "Alvin şi veveriţele 3".

Compania a anunţat anterior că va mai deschide cinematografe în Constanţa, Iaşi, Sibiu, Ploieşti, Braşov şi în alte oraşe de peste 100.000 de locuitori.

În prezent, compania deţine, cu unitatea din Târgu Mureş 12 multiplexuri şi 114 săli.

Şi viitoarele multiplexuri vor fi amplasate tot în centre comerciale. Investiţia pentru un cinema este de 4-5 milioane de euro. Compania deţine pe piaţa România pe lângă operaţiunile de exploatare cinematografică (Cinema City) şi regie de media (New Age Media) şi distribuţie de film (Forum Film).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO