Companii

Clinicile Dentare Dr. Leahu deschid la Cluj cea mai mare clinică din reţea, după o investiţie de 2 milioane euro

Clinicile Dentare Dr. Leahu deschid la Cluj cea mai mare...

Autor: Roxana Rosu

28.10.2021, 10:00 582

Clinicile Dentare Dr. Leahu inaugurează în Cluj-Napoca Centrul Regional de Excelenţă, în urma unui proces care a durat trei ani şi care a presupus un buget total investit de peste 2 milioane de euro.

Aceasta este a doua investiţie a companiei în judeţul Cluj, după deschiderea clinicii din Turda.

Clinica din Cluj-Napoca are o suprafaţă utilă de aproximativ 1200 mp şi integrează 18 cabinete, bloc operator şi capacitate pentru terapie intensivă, 2 centre de radiologie dentară, laborator dentar şi “Academia Spaţială”, concept dedicat serviciilor pentru copii.  

Echipa locală, încă în formare, numără 30 de persoane, dintre care 14 medici şi 9 asistente medicale.

„Industria serviciilor medicale şi, în special, stomatologia, are nevoie de infrastructură construită performant, care să servească pacientului şi să ofere siguranţă. Experienţa pandemiei ne-a adus în prim plan această realitate şi a accentuat mai mult ca oricând că noi, medicii, avem responsabilitatea de a ne întoarce la valori fundamentale, la semenii noştri, investindu-ne resursele pentru a face bine”, declară dr. Ionuţ Leahu, CEO şi fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO