Companii

Compania de audit şi consultanţă Deloitte România îşi extinde echipa cu doi parteneri străini, cu experienţă internaţională pe zona de servicii fiscale şi audit

John Ploem şi Steve Openshaw, noii parteneri de la Deloitte România

John Ploem şi Steve Openshaw, noii parteneri de la Deloitte România

Autor: Roxana Rosu

07.09.2017, 12:50 413

Deloitte România şi-a extins echipa cu doi noi parteneri, John Ploem şi Steve Openshaw, specializaţi pe zona de servicii fiscale şi audit , ajungând la un total de 20 de parteneri.

“Sunt încântat că doi parteneri cu experienţă internaţională solidă se alătură echipei noastre. Am încredere că atât John cât şi Steve vor contribui la îndeplinirea obiectivului Deloitte de a avea un impact semnificativ servind clienţii cu distincţie, oferind cariere de excepţie angajaţilor noştri şi având contribuţie vizibilă în societate”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner Deloitte România.

John Ploem s-a alăturat Deloitte România ca partener servicii fiscale şi Chief Operations Officer (COO). Din poziţia de COO, John supervizează serviciile interne ale companiei, în special dezvoltarea infrastructurii suport şi coordonarea cu noile centre de tehnologie şi servicii profesionale care deservesc reţeaua globală.

Pe lângă rolul de COO, John Ploem va continua să fie partener servicii fiscale. Cu peste 25 de ani de experienţă în impozitarea profiturilor la nivel internaţional, John a oferit consultanţă într-un număr semnificativ de tranzacţii şi strategii de investiţii. Înainte de a veni în România, John a lucrat în Cehia, după ce anterior a lucrat şi trăit în Belgia, unde a fost consultant fiscal înregistrat la Institutul Belgian al contabililor şi consultanţilor fiscali. Este vorbitor de olandeză, engleză, franceză şi germană.

Steve Openshaw s-a alăturat Deloitte România în calitate de partener audit, după ce a activat mai mulţi ani la biroul din Moscova. În tot acest timp, el şi-a aprofundat cunoştinţele despre pieţele emergente. Steve Openshaw a condus mai multe procese de due diligence şi a lucrat cu mai multe companii în proiecte de tranziţie la IFRS.

Pe lângă responsabilităţile sale de auditor, el a deţinut numeroase roluri de management, iar timp de trei ani a coordonat procesul de evaluare în Comunitatea Statelor Independente (CIS), proces care măsoară calitatea auditurilor în linie cu cerinţele de reglementare, standardele de internaţionale şi cele ale Deloitte. Este membru al Institute of Chartered Accountants in England and Wales (FCA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO