Companii

Complex comercial de 5 mil. euro la Timisoara

22.10.2004, 00:00 75

Numarul centrelor comerciale din Timisoara va creste din primavara anului viitor o data cu deschiderea unui nou obiectiv, Euro Design Center, specializat pe comercializarea mobilei si a decoratiunilor interioare.
Noul complex comercial, pe care il va realiza societate Metaltim, are o valoare investitionala de  5 milioane de euro. Metaltim este unul din cei mai importanti operatori imobiliari din Timisoara, detinut de omul de afaceri Darius Jumanca.
Viitorul centru va fi amplasat in zona Calea Lipovei unde functioneaza deja alte patru centre comerciale: Kappa, Euro, Terra, Praktiker, iar de anul viitor va fi dat in folosinta Iulius Mall. Cladirea va avea o suprafata totala de 7.600 de metri patrati dintre care 5.204 metri patrati vor fi folositi pentru amenajarea spatiilor comerciale si de expunere. Gama produselor comercializate va acoperi necesitatile pentru amenajarea unei locuinte de la mobila si decoratiuni interioare pana la electornice, accesorii si materiale auxiliare pentru mobila.
Metaltim a avut anul trecut, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante, o cifra de afaceri de 42,3 miliarde de lei (putin peste un milion de euro) si un profit net de 3,7 miliarde de lei. transilvania@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO