Companii

Cu câţi vizitatori se “laudă” proprietarii noilor malluri deschise în luna octombrie. Vezi foto

Cu câţi vizitatori se “laudă” proprietarii noilor malluri deschise în luna octombrie. Vezi foto

Galleria Arad, Oradea Shopping City şi Maritimo Constanţa

Autor: Cristi Moga

02.11.2011, 18:07 1536

Cele trei centre comerciale deschise în luna octombrie - Galleria Arad, Oradea Shopping City şi Maritimo Constanţa - au atras în primul weekend de funcţionare 380.000 de vizitatori, oamenii fiind atraşi de evenimentele realizate, de promoţii şi de noile magazine apărute în oraş.

Cel mai mare trafic a fost anunţat de către proiectul Maritimo din Constanţa, ai cărui proprietari au contabilizat 230.000 de vizitatori în primele trei zile de la deschidere (76.000 medie zilnică), mallul dezvoltat de Immofinanz fiind cel mai mare şi cu cea mai mare investiţie dintre proiectele inaugurate luna trecută: 100 mil. euro pentru 50.000 de metri pătraţi suprafaţă închiriabilă.

Peste 100.000 de vizitatori au anunţat şi proprietarii centrului comercial Galleria din Arad în primul weekend de funcţionare al proiectului de 35.000 de metri pătraţi, inaugurat în urma unei investiţii de aproape 70 de milioane de euro.

Cel de-al treilea mall deschis în luna octombrie, Oradea Shopping City, a atras 50.000 de vizitatori în weekendul de deschidere, în intervalul vineri, ora 16.00 - duminică.

Primele "săptămâni de viaţă" ale unui mall aduc de regulă trafic şi vânzări record, iar inaugurările sunt de cele mai multe ori programate înaintea sărbătorilor de iarnă, pentru ca perioada vânzărilor ridicate să fie prelungită.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24