Companii

Cum te ţii departe de procesele intentate de liderii sindicali?

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Corina Mirea

20.02.2014, 19:15 271

Directorii de resurse umane, dar şi consilierii juridici angajaţi inhouse care vor să evite amenzile generate de nerespectarea contractelor colective de muncă sau să înveţe cum le pot negocia mai bine şi care sunt obligaţiile şi drepturile angajatorului, dar şi ale salariaţilor pot afla în aproximativ o oră câteva noţiuni-cheie „tehnice“ menite să menţină o relaţie bună cu liderii sindicali.

Pentru ce perioadă se pot încheia contractele colective de muncă, cine le negociază, de când intră în vigoare acestea şi ce beneficii aduc sunt doar câteva dintre „dilemele“ întâlnite în companiile din industrie şi producţie, în special, la care răspunde cursul online „Negocierea contractului colectiv de muncă“, disponibil pe platforma de cursuri video online ZFeLEARNING, lansată de ZF.

Prin intermediul cursului, managerii şi consilierii juridici sau avocaţii companiilor locale vor parcurge aspecte introductive ale contractului colectiv de muncă, vor afla cum trebuie să se desfăşoare negocierea acestuia şi în ce termeni trebuie finalizat.

Cursul de e-learning oferit de ZF are un cost de 38 de euro cu TVA şi poate fi parcurs în termen de 45 de zile de la achiziţionare. Pentru a-l promova cursanţii trebuie să treacă printr-un scurt test de tip grilă după fiecare capitol şi să răspundă corect la întrebările din testul final al cursului în proporţie de minimum 60%. Până în prezent, platforma ZFeLEARNING a adunat în portofoliu 14 cursuri din domeniul financiar-contabil, juridic, medical, farmaceutic, marketing şi comunicare şi din domeniul fondurilor europene.

Platforma ZFeLEARNING este dezvoltată de ZF în parteneriat cu BDO Business School (programul de training al companiei de audit şi consultanţă de business BDO), Expand Health România (firmă de consultanţă în management şi marketing), NNDKP (Nestor - firmă de avocatură) şi The Academy at PwC (centrul de training al firmei de audit şi consultanţă fiscală PwC).

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24