Companii

Dezvoltatorul de la Casa Radio a oprit investitii de 2 mld. euro

22.10.2009, 23:16 64

Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelianMordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, apus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala,care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro,incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma CaseiRadio din centrul Capitalei.

"La ora actuala, nu ne ies cifrele din planul de afaceri pentruconstructia unui centru comercial, motiv pentru care am oprit siconstructia centrului comercial din Miercurea Ciuc. Poate va trebuisa asteptam doi ani, dar veniturile potentiale din chirii la carerenuntam ar putea fi compensate ulterior", a declarat pentru ZF LucRonsmans, country manager al Plaza Centers.

Compania a investit pana la ora actuala circa 250 de milioane deeuro pe piata locala, pentru achizitia unei participatii de 75% inproiectul Dambovita Center si pentru terenuri in orasele Iasi,Timisoara, Slatina, Hunedoara, Miercurea Ciuc, Constanta, TarguMures si Iasi. Aceste proiecte nu aduc in prezent venituri, darnici nu genereaza alte cheltuieli semnificative, tinand cont ca aufost cumparate din fonduri proprii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO