Companii

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a făcut profit de 147 mil. lei în S1/2021, mai mult decât triplu faţă de S1/2020. Victor Căpitanu, cofondator al One United Properties: Piaţa imobiliară din România a închis cel mai bun semestru din istoria sa

One United Properties a fost fondată de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, care în prezent deţin 59% din acţionariatul companiei.

One United Properties a fost fondată de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, care în prezent deţin 59% din acţionariatul companiei.

Autor: Cristina Bellu

31.08.2021, 00:05 1336

One United Properties, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte din Bucureşti, a înregistrat în primele şase luni ale anului 2021 o cifră de afaceri de 434 milioane de lei, în creştere cu 96% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi interval, profitul net s-a majorat cu 267%, până la 147,5 milioane de lei.

„Piaţa imobiliară din România a închis cel mai bun semestru din istoria sa, iar rezultatele financiare ale One United Properties reflectă această evoluţie pozitivă. Performanţa pe care o raportăm astăzi pentru primele şase luni ale anului 2021 confirmă perspectivele de creştere pe care le-am promis investitorilor noştri şi potenţialul imens al pieţei locale“, spune Victor Căpitanu, cofondator al One United Properties.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO