Companii

Discounterul Lidl isi face cladire de birouri in comuna Chiajna de langa Bucuresti

03.11.2008, 18:59 373

Retailerul cu profil de discount Lidl Romania vrea sa construiasca un centru logistic cu o suprafata de 4.000 de metri patrati si o cladire de birouri cu patru niveluri pe un teren de patru hectare situat in comuna Chiajna, judetul Ilfov, potrivit informatiilor transmise de companie. Sediul firmei este situat in prezent tot in comuna Chiajna, pe soseaua de centura a Capitalei intr-un spatiu inchiriat intr-o cladire de birouri.

Surse din companie au declarat anul trecut ca Lidl intentioneaza sa deschida 100 de magazine pana in 2011, in care va investi 150 de milioane de euro.
Primul anunt oficial de deschidere a unui magazin Lidl a fost facut de primarul Bistritei, in luna septembrie, care a declarat ca firma germana va deschide o unitate comerciala in acest oras. Lidl detine aproximativ 7.000 de unitati comerciale in aproape toate tarile din Europa. In afara de Romania, retailerul are planuri de extindere si in Bulgaria si Elvetia. Compania face parte din grupul Schwarz, care este deja prezent in Romania prin intermediul hipermarketurilor Kaufland.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO