ZF 24

Distribuitorul Rolex in Romania vrea sa investeasca in extindere pana la 10 mil.euro

Distribuitorul Rolex in Romania vrea sa investeasca in extindere pana la 10 mil.euro
21.03.2010, 13:25 664

Chronolink, distribuitorul marcii de ceasuri Rolex in Romania,estimeaza ca va investi in urmatorii cinci ani aproximativ zecemilioane euro pentru extinderea la nivel national si in noibranduri de lux, a declarat pentru Mediafax directorul general,Loucas Ellinas.

"Nu avem o limita pentru a investi, ci o vom face in functie deceea ce avem nevoie pentru a ne asigura prezenta pe piata. Vomdeschide atunci cand planul de afaceri va demonstra ca magazinulrespectiv va fi un succes din punct de comercial. (...) Pentruurmatorii cinci ani avem pregatit un buget de aproximativ 10milioane euro pentru a acoperi nevoile companiei. In functie si decum va evolua piata, este posibil ca la sfarsitul acestei perioadesa avem trei magazine in Bucuresti si trei in tara, si sa neextindem portofoliul de branduri de bijuterii si ceasuri", aexplicat Ellinas.

Chronolink detine in prezent un magazin monobrand Rolex si unulmultibrand in galeria comerciala a hotelului Marriott. Companiaeste unicul distribuitor autorizat in Romania pentru marcile Rolexsi Tudor - ceasuri, Boucheron si Mikimoto - bijuterii. Mai multedespre planurile de extindere aleChronolink cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO