Companii

Doi antreprenori au finalizat un proiect cu 63 de apartamente în zona Domenii din Bucureşti

Autor: Cristi Moga

02.11.2011, 00:00 821

Firma Cyrom Investments, deţinută de oamenii de afaceri Elli Dimitrou din Cipru (60%) şi Sorin Negreanu (40%), a finalizat proiectul rezidenţial Domenii Park de pe terenul fostei fabrici Textila Griviţa din nord-vestul Bucureştiului, format din 63 de apartamente.

Locuinţele sunt situate în două blocuri cu câte şase etaje şi au suprafeţe între 63 de metri pătraţi pentru garsoniere şi 238 de metri pătraţi pentru apartamentele cu patru camere. Investitorii spun că au alocat circa 16 milioane de euro pentru acest proiect, accesând un credit de 11,8 milioane de euro de la Emporiki Bank, potrivit datelor de pe site-ul Arhivei de Garanţii Reale Mobiliare.

Pe lângă locuinţe, proiectul cuprinde o parcare subterană cu 94 de locuri, spaţii comerciale pentru diverse activităţi, unu fiind ocupat de reţeaua de supermarketuri Mega Image, precum şi o zonă de birouri. "Construcţia proiectului a demarat în 2008, cu o perioadă de întrerupere de 10 luni în 2010, cauzate de schimbarea antreprenorului general. Procesul de vânzare a demarat în luna septembrie 2011, iar până în prezent s-au vândut 11 apartamente şi un spaţiu de birouri", au declarat reprezentanţii Cyrom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO