Companii

Doi parteneri de la Boştină şi Asociaţii fondează o nouă casă de avocatură

Autor: Cristi Moga

02.11.2011, 00:00 439

Anca Man şi Bogdan Paraschiv, doi parteneri ai casei de avocatură Boştină şi Asociaţii, s-au desprins de firmă pentru a înfiinţa o nouă casă de avocatură după o perioadă de mai bine de zece ani petrecută în cadrul firmei coordonate de Doru Boştină. Anca Man ocupa funcţia de deputy managing partner, în timp ce Bogdan Paraschiv coordona echipa de avocaţi specializaţi în litigii şi executări silite, poziţie care a fost preluată de un alt partener al firmei - Ovidiu Ţibuleac.

Boştină şi Asociaţii este una dintre cele mai mari case de avocatură de pe piaţa locală, cu venituri de 9,6 milioane de euro în 2010. De-a lungul timpului, majoritatea caselor de avocatură au suferit desprinderi ale avocaţilor care au dorit să îşi treacă propriul nume pe sigla de la intrarea în firmă, mişcări ce au dus la formarea a peste 10 firme noi într-o piaţă care nu a fost la fel de afectată de criză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO